Kantine en bedrijfsrestaurant

Waarschuwingsbericht

The subscription service is currently unavailable. Please try again later.

U bent hier

Kantine en bedrijfsrestaurant

Een ruim aantal Fairtrade producten, zoals quinoa, fruit, suiker, cacao, noten, specerijen en koffie, kunnen dagelijks of met een regelmatige frequentie verwerkt worden in uw maaltijden, ...

Ik werk met externe catering

De grootste cateringbedrijven hebben een Fairtrade aanbod voor collectieve maaltijden: Sodexo, Aramark, Compass, ISS, ... Vraag ernaar! Indien uw cateringpartner nog geen Fairtrade producten aanbiedt, laat hem dan kennismaken met het rijke aanbod via onze nieuwe Fairtrade Foodservice Catalogus ‘TASTE!’.

Laat uw interesse om Fairtrade aan te kopen duidelijk blijken. Vaak wachten leveranciers op een signaal vanwege de klanten om actie te ondernemen!

Ik werk met een eigen keuken

Is uw keukenverantwoordelijke overtuigd van het belang van duurzame voeding, laat hem dan kennismaken met het rijke aanbod Fairtrade producten in de Fairtrade productendatabank. Tal van leveranciers kunnen uw keuken bevoorraden.

Wenst u voor uw keukenverantwoordelijke een presentatie over de impact en mogelijkheden van Fairtrade, aarzel dan niet ons te contacteren:  

Lize Van Dyck, coördinator Fairtrade@Work.

Raadpleeg onze nieuwe Fairtrade Foodservice Catalogus ‘TASTE!’ en ontdek tal van producten en hun leveranciers!

Word een Fairtrade@Work bedrijf
Word een Fairtrade@Work bedrijf
Schrijf u nu in!
Kantine en Bedrijfsrestaurant
Een ruim aantal Fairtrade producten in uw maaltijden.
Beroepskledij
Gespecialiseerde leveranciers in Fairtrade katoen